Yritys

Olemme GEZE - ovi-, ikkuna- ja turvatekniikkakumppanisi

Tärkeintä meille on asiakkaiden luottamus tuotteisiimme, järjestelmäratkaisuihimme ja ovi- ja ikkunapalveluihimme. Olemme merkittävässä asemassa kiinteistötekniikan digitaalisessa verkottumisessa ja meillä on vain yksi tavoite: mukavien rakennusten kehittäminen. Älykkäät tuotteemme tekevät valmistustavallaan, mukavuudellaan ja suunnittelullaan suuren vaikutuksen asiakkaisiimme kaikkialla maailmassa.

Tietoa meistä

Maailmanlaajuisesti menestyvä perheyritys

Olemme jo vuodesta 1863 lähtien olleet menestyvä ja taloudellisesti vakaa perheyritys, joka on monien vuosien ajan saanut maailmanlaajuista tunnustusta. Teemme verkossa yhteistyötä kaikkien kiinteistön kanssa tekemisissä olevien osapuolten kanssa kaikissa sen elinkaaren vaiheissa ja saamme oman teollisuudenalan tietämyksemme ja asiantuntijuutemme ansiosta aikaan erinomaisia tuloksia. Erotumme muista siten, että tulemme mukaan asiakkaidemme projekteihin varhaisessa vaiheessa ja pysymme sen mukana pidempään. Tarjoamme innovatiivista ovi-, ikkuna- ja turvatekniikkaa älykkääseen Smart Building -rakentamiseen. Johdonmukaisen toiminnan lisäksi olemme aina uteliaita, dynaamisia ja avoimia viimeisten trendien ja markkinoiden suhteen.

Tutustu kuvaesitteeseemme

159

vuotta markkinoilla

> 456

miljoonan EURON liikevaihto vuosina 2020/21

1,226

patenttia maailmanlaajuisesti tilivuonna 2018/19

Toimipaikkamme

Työllistämme yli 3 000 henkeä maailmanlaajuisesti. Meillä on tuotantolaitoksia pääkonttorimme sijaintipaikalla Leonbergissä, mutta myös Tianjinissa (Kiina), Zrenjaninissa (Serbia) ja Turkissa. Meillä on 37 tytäryhtiötä ympäri maailmaa: Saksa, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Italia, Iso-Britannia, Skandinavia, Benelux-maat, Espanja, Portugali, Puola, Kiina, Korea, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Etelä-Afrikka, Unkari, Intia, Romania, Ukraina, Singapore, Venäjä, Brasilia, Turkki. Paikalliset toimistomme takaavat, että olemme aina asiakkaidemme lähettyvillä ja voimme tarjota erinomaista palvelua paikan päällä.

Siirry GEZEn toimipaikkoihin maailmanlaajuisesti

Yrityksemme historia

Tapahtumarikas historia vuodesta 1863 lähtien

Tapahtumarikas historia vuodesta 1863 lähtien © GEZE GmbH

Kahdesta käsityöläisyrityksestä globaaliksi teknologiayritykseksi

Tarinamme on alusta alkaen ollut jännittävä. Mestarisorvari Georg Friedrich Vöster, mekaanikko Max Wessinger ja yrittäjä Friedrich Carl Bauer perustivat ensin omat yrityksensä eri paikkoihin – kunnes he yhdistivät voimansa ja asettivat perustan GEZElle. Se oli uraauurtava päätös ja pitkän menestystarinan alku, sillä tällä hetkellä – yli 150 vuotta myöhemmin – olemme maailmanlaajuisesti aktiivinen perheyritys, jonka innovatiiviset ratkaisut tekevät rakentamisesta mukavampaa.

Lisätietoja tapahtumarikkaasta historiastamme

Yli 150 vuotta pitkän historiamme aikana meistä on yhä enenevässä määrin tullut ratkaisuntarjoaja. Tavoitteenamme on tehdä rakentamisesta älykkäämpää ja mukavampaa. Saavutamme sen verkottamalla tietoamme, ammattiosaamistamme ja monen vuoden kokemustamme rakentamisen useilla eri aloilla. Lupauksenamme on: ammattilaisilta ammattilaisille.

Brigitte Vöster-Alber, GEZEn toimitusjohtaja
Mikä meille on tärkeää

GEZEn periaatteet

Olemme ylpeitä yrityksemme menneisyydestä, saavutuksista ja sen työntekijöistä. Menestyksemme ja kasvumme perustuu periaatteisiin, joihin luotamme, mutta jotka myös jatkuvasti kyseenalaistamme – ja joita kehitämme edelleen.

Annamme tukemme kaikille niille ja yhdistämme ne, jotka ovat mukana kiinteistön koko elinkaaressa mielessämme vain yksi tavoite: haluamme kehittää mukavia asuin- ja työtiloja.

Keskustelemme asiakkaidemme kanssa aina tuotteistamme saadaksemme aikaa innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja.

Tuotteidemme kysyntään perustuen meistä on tullut entistä globaalimpi ja kansainvälisempi yritys, johon asiakkaat voivat ottaa yhteyttä paikallisella tasolla.

GEZE – Huipputyönantaja 2020

GEZE – Huipputyönantaja 2020

Perheyrityksenä, jolla on takanaan jo melkein 160 vuoden pituinen historia, arvostamme erityisesti pitkäkestoisia suhteita. Sen vuoksi esim. kansainvälinen harjoittelu ja lisäkoulutus ovat erityisen lähellä sydäntämme.

Opimme jatkuvasti uutta ja käytämme ensisijaisesti hyväksemme omaa kehityspotentiaaliamme. Pyrimme täyttämään asiantuntija- ja johtotehtäviin liittyvät työpaikat yrityksensisäisesti aina kuin vain mahdollista.

Siten voimme perheyrityksenä säilyttää riittävän itsenäisyyden ja joustavuuden vastataksemme asiakkaidemme jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin.

Jotta voimme tarjota kansainvälisille asiakkaillemme huipputuotteita ja palveluja niin nopeasti kuin mahdollista, valmistamme tuotteita monessa eri paikassa – mukaan lukien Kiina, Serbia, Espanja ja Saksa.

Noudatamme silti aina maailmanlaatuisesti samoja korkeita laatustandardeja. Samanaikaisesti olemme selvästi sitoutuneet Saksaan, joka on tulevaisuudessakin tärkein valmistuspaikkamme.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa neuvontaa kaikilla teollisuudenaloilla ja uskomme siihen, että on objektiiviset ohjeemme ovat erittäin tärkeässä tasa-arvoisessa asemassa asiakkaidemme kanssa.

Terveydenhuolto- ja koulutussektorin asiantuntijamme ymmärtävät niiden erityisvaatimukset ja voivat antaa asiakkaillemme neuvoja ja käytännön tukea.

Siten varmistetaan, että voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvää neuvontaa ja toteuttaa projektit tehokkaasti ja tavoitehakuisesti. Erinomainen kansainvälinen verkostomme takaa, että voimme tuottaa tasalaatuista palvelua kaikkialla maailmassa.

Seuraamme asiakkaitamme tuotteen koko elinkaaren ajan. Jo ensimmäisistä suunnittelukeskusteluista alkaen annamme asiakkaillemme kattavaa neuvontaa – ja kuuntelemme huolellisesti, mitä heillä on sanottavaa. Tarjoamme objektiivista neuvontaa ja tuotamme ovi-, ikkuna- ja turvallisuusteknologiaa yhdestä lähteestä. Voimme räätälöidä ratkaisumme vastaamaan erityisvaatimuksia ja -tarpeita.

Huolehdimme tarvittaessa tuotteiden kokoonpanosta ja voimme suorittaa myös erityissuunnittelun. Esimerkiksi esteettömät ratkaisut. Lisäksi voimme tarjota kattavia myynnin jälkeisiä palveluja, koulutusta ja antaa apua nopeasti.

Voimme myös huolehtia puolestasi säännöllisestä kunnossapidosta ja määräystenmukaisista vuositarkastuksista. Ja siinäkin tuemme mielellämme kolmannen osapuolen tuotteita.

Mikä meitä erottaa

GEZE-laatua

Pyrimme jatkuvasti optimoimaan tuotteidemme laatua ja siten vastaamaan luonnollisesti standardin DIN ISO 9001 laadunhallinnan vaatimuksiin.

Mikä meille on tärkeää

Keskitymme kestävyyteen

Kestävyys on tulevaisuudessa avainasemassa ja se on yksi yrityksemme ohjenuorista. Kestävä kehitys näkyy päivittäisissä toimenpiteissämme kaikilla alueilla, sekä tuotannon toimenpidemenetelmiemme, että tuotteidemme osalta. Tämä tietoisuus heijastuu myös monen vuoden saksalaisen kestävän rakentamisen yhdistyksen (DGNB, German Sustainable Building Council) jäsenyyteen.

Website Sustainability Infografic

GEZE on alusta alkaen merkinnyt pitkäikäisyyttä. Perheyrityksenä tavoitteenamme on pikemminkin luoda kestäviä tuloksia kuin maksimoida tuloksia lyhyellä aikavälillä, minkä vuoksi kaikki sisäiset tuotantoprosessimme ovat sitoutuneet kestävyysperiaatteisiin.

 • Tutkimus ja kehitys: käytämme tutkimuksessa ja kehityksessä ekologisesti tehokkaita prosesseja ja konsepteja
 • Hankinnat ja ostotoiminta: noudatamme hankinnoissa ja ostotoiminnassa jatkuvasti ekologisia periaatteita
 • Valmistus ja logistiikka: tuotantotoiminnassa ja logistiikassa periaatteinamme ovat energiatehokkuus, luonnonvarojen säilyttäminen ja ympäristöystävällisyys
 • Kierrätys ja hävittäminen: kierrätyksen ja hävityksen suhteen pyrimme jätteen minimointiin ja suurimman mahdollisen kierrätettävyyden saavuttamiseen käyttämällä "vältä-uudelleenkäytä-hävitä" -strategiaa.
 • Kiinteistöjen hallinta: kiiinteistönhallinnan tavoitteena on energiankulutuksen vähentäminen ja mahdollisimman vähäiset vaikutukset ympäristöön
 • Laadunhallintajärjestelmä: sertifioitu standardin DIN EN ISO 9001 mukaisesti. GEZE GmbH (PDF | 313 KB)GEZE Service GmbH (PDF | 266 KB)
 • Energianhallintajärjestelmä: sertifioitu standardin DIN EN ISO 50001 (PDF | 272 KB) mukaisesti
 • Ympäristönhallintajärjestelmä: sertifioitu standardin DIN EN ISO 14001 (PDF | 272 KB) mukaisesti
 • GEZE-palvelu: GEZE-palvelu käyttää kestäviä ja innovatiivisia palvelukonsepteja
 • GEZEn työtekijät: GEZEn työntekijät ovat sitoutuneet toteuttamaan kestävyysperiaatteita
 • Yritysruokala: tarjoaa yritykselle todistuksen luonnonmukaisuudesta

Tuotteidemme kestävyys näkyy jo niiden pitkässä käyttöiässä. Suuren metalliraaka-aineiden osuutensa ansiosta tuotteet sopivat erinomaisesti kierrätettäviksi ja ovat sen vuoksi erityisen ympäristöystävällisiä. Ne antavat myös oman arvokkaan panoksena energiaa säästäviin rakenteisiin. Esimerkiksi automaattiset ovijärjestelmät vähentävät kuuman tai kylmän ilman hävikkiä oviaukosta ja poistavat energiaa kuluttavien ilmastointilaitteiden tarpeen.

Monet tuotteistamme ovat kaikkein tärkeimpien kansainvälisten vihreiden rakennusten arviointijärjestelmän kestävyyskriteerien mukaisia (saksalaisen kestävän rakentamisen yhdistyksen [DGNB-] ja LEED-kriteerit). ' Esitämme nämä tiedot vapaaehtoisesti näkyvällä tavalla tuotteidemme ympäristötuoteselosteissa (EPD). Esimerkiksi TS 4000 ja 5000 ovensuljinjärjestelmämme, ECdrive ja Powerturn-ovikoneistot sekä yläikkunan avaajan OL 90 N ja pyöröovijärjestelmän TSA 325 NT kaltaiset tuotteet ovat ehdottomasti tarkkojen vaatimusten mukaisia.

Tuotteemme ja niihin liittyvät todistukset löytyvät saksalaisen kestävän rakentamisen yhdistyksen (DGNB) navigaattorista ja sivuston greenbuildingproducts.eu online-tietokannoista. Todistukset varmistavat GEZE-tuotteen saaman pistemäärän, jolla se voi auttaa rakennusta saamaan DGNB- tai LEED-todistuksen saamiseen ja tukevat siten asiakkaitamme menestyksekkäässä vihreiden rakennusten sertifiointiprosessissa.

KATSO LISÄTIETOJA VIHREÄSTÄ RAKENTAMISESTA GLOBAALILTA VERKKOSIVUSTOLTAMME

GEZE on saksalaisen kestävän rakentamisen yhdistyksen (DGNB) aktiivinen jäsen.

GEZE on saksalaisen kestävän rakentamisen yhdistyksen (DGNB) aktiivinen jäsen.

Aktiivisena rakennus- ja ympäristöinstituutin (Institut für Bauen und Umwelt e.V., IBU) ja saksalaisen kestävän rakentamisen yhdistyksen (DGNB) jäsenenä olemme aina tukeneet kestävää rakentamista. Yritykselle, joka on aina pitänyt kestävää toimintaa ohjenuoranaan ja jonka tuotteiden käyttäminen aktiivisesti lisää energiatehokasta rakentamista, DGNB-jäsenyys on itsestäänselvyys.

Saksalainen kestävän rakentamisen neuvosto ymmärtää, että kestävyys on velvollisuus koko yhteiskuntaa kohtaan, jotta voimme ottaa vastuun nykyisistä ilmastonmuutoksen ja luonnonvarojen vähyyden kaltaisista ongelmista. Kestävä rakentaminen voi tuoda tähän oman tärkeän lisänsä. Liittotasavallan ympäristöministeriön mukaan noin kolmasosa Saksan luonnonvaroista käytetään rakentamiseen.

SIIRRY DGNB-sivustolle

KATSO LISÄTIETOJA RAKENTAMISEN ENERGIATEHOKKUUDESTA GLOBAALILTA VERKKOSIVUSTOLTAMME