Maailman johtava

GEZE: Tuotteet, järjestelmäratkaisut, ovien ja ikkunoiden huoltopalvelut

GEZE tarkoittaa innovaatiota, huippulaadukasta ja kokonaisvaltaista tukea rakennuspalvelujen suunnitteluun – lähtien alkuperäisestä ideasta, suunnittelusta ja käyttöönotosta sarjatuotteiden avulla aina räätälöityihin järjestelmäratkaisuihin ja yksilöllisiin huolto- ja kunnossapitoratkaisuihin asti. Tarjoamme laajaa ovi-, ikkuna- ja turvatekniikan tuotevalikoimaa ja olemme merkittävässä asemassa kiinteistöautomaation digitaalisen verkottumisen taustalla.

Automaattiset esteettömän kulun tai palontorjunnan oviratkaisut, ikkunoihin asennettavat moottorit luonnolliseen ilmanvaihtoon tai savun ja lämmönpoistojärjestelmät tulipalon sattuessa sekä ovien ja ikkunoiden digitaalinen verkottuminen kiinteistöautomaatiossa ovat vain muutamia esimerkkejä palveluportfoliostamme. Tavoitteenamme on kehittää hyvän asumisen kiinteistöjä, jotka ovat rakennusten käyttäjien kannalta mahdollisimman mukavia ja tarjoavat parasta mahdollista turvallisuutta.

Lue lisää
GEZE Suomi

Kokenut kumppanisi terveydenhuollon rakennusprojekteihin

© Lothar Wels / GEZE GmbH

GEZE on yksi maailman parhaista ovi-, ikkuna- ja turvatekniikkajärjestelmiin sekä automaattisten ovien ratkaisuihin liittyviä tuotteita, järjestelmiä ja palveluja tarjoava yrityksistä. Suomessa GEZE on yhteistyökumppanisi terveydenhuoltoprojekteissa alkuperäisestä ideasta lähtien aina kiinteistön elinkaaren loppuun asti. Yritysliittymät, sijoittajat, arkkitehdit ja erikoisasiantuntijat saavat tarvitsemaansa apua mahdollisimman kestävään kiinteistöprojektien suunnitteluun. Rakennus- ja kunnossapitotöiden aikana GEZEllä on käytettävissään laaja paikallisten kumppaneiden verkosto, joka voi toteuttaa projektisi. GEZE on kokenut terveydenhuoltoalan rakennusprojektikumppanisi kaikkialla Suomessa aina Lappeenrannasta Rovaniemelle tai Helsinkiin asti.

Terveydenhuoltoalan rakennusprojektituotteet (PDF | 1.80 MB)

Katso lisätietoja tukipalveluistamme

Tuoreimmat uutiset Suomesta

Perheyritys

Maailmanlaajuista menestystä

GEZE

Olemme olleet maailmanlaajuisesti menestyvä ja taloudellisesti vakaa perheyritys jo vuodesta 1863 lähtien. Valmistustapamme, mukavuus ja suunnittelu ovat jatkuvasti tehneet asiakkaisiimme suuren vaikutuksen kaikkialla maailmassa. Toimimme johdonmukaisesti, mutta olemme myös aina uteliaita, dynaamisia ja avoimia viimeisten trendien ja markkinoiden suhteen. Edistämme kiinteistötekniikan digitaaliverkottumista kehittääksemme hyvän asumisen kiinteistöjä.

Lisätietoa yrityksestä

160 vuotta GEZEä

213

sijaintia

22

maata

160

vuotta GEZEä

Työllistämme yli 3 000 henkilöä maailmanlaajuisesti ja trendi on kasvusuunnassa. Kansainväliset päätoimipaikkamme sijaitsevat Leonbergissä. Meillä on 37 tytäryhtiötä ympäri maailmaa, mutta: voidaksemme toteuttaa periaatteitamme, olemme aina asiakkaidemme lähettyvillä ja voimme tarjota erinomaista palvelua paikan päällä.

Siirry toimipaikkoihimme