Palvelut

GEZE-palvelut

Tavoitteemme GEZEllä on pitkään kestävä tyytyväisyytesi, ja haluamme, että tuotteemme tyydyttävät tarpeesi luotettavasti ja helposti. Sen vuoksi panostamme niin paljon kattavaan neuvontaan ja palveluihin – koko projektin elinkaaren ajan. Alla on luettelo monista palveluistamme.

Myyntiä edeltävä tuki

Myyntiä edeltävä tuki

Miltä projektisi sitten näyttääkin, voit olla varma siitä, että GEZE tukee sinua pätevänä ratkaisuntarjoajana ja luotettavana kumppanina. Suomessa myyntiä edeltävän tuen asiantuntijat ovat valmiina neuvomaan sinua projektin suunnittelussa ja antamaan sinulle yksityiskohtaisia tuotetietoja.

Tarjoamme myös GEZE BIM – objekteja integroituna rakennusprojektien suunnitelmiin. Objektit ovat vapaasti ladattavissa. Arkkitehtimme ovat valmiina tukemaan sinua laajoilla BIM-tukipalveluilla.

Lisätietoa BIM-ohjelmasta

Ota yhteyttä myyntiä edeltävään tukeen:

Juha Södervik:
Tel. +358-40-198-28-61

Tekninen tuki

Tekninen tuki

GEZEn teknisillä tukihenkilöillä on monen vuoden kokemus ja tietämys rakennusprojekteista. Jos tarvitset teknistä tuotetukea tai projektineuvontaa, olemme valmiina auttamaan. Sääntöjen ja ohjeiden jatkuviin päivityksiin perustuvat ammatilliset ratkaisut auttavat meitä vastaamaan vaatimuksiin kanssasi erittäin yksilöllisesti.

Ota yhteyttä tekniseen tukeen:

Kai Huhtala:
Tel. +358-50-562-4096

Huolto ja asennus

Tarvitsetko teknikkoa?

Me GEZEllä olemme aina valmiina tukemaan sinua teknisellä asiantuntemuksella ja asennusohjeilla. Jos tarvitset projektiisi teknikon apua, GEZE voi antaa sinulle projektisi lähettyvillä olevien ammatillisten kumppaneiden yhteystiedot.

Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä

GEZEn työkalulaatikko

Hyödyllisiä työkaluja projekteihisi

Henkilökohtaisen neuvonnan lisäksi tuemme sinua GEZE-työkaluilla aina suoraan työpaikalla tapahtuvasta suunnittelusta alkaen, mutta myös ratkaisuidemme asennuksen aikana. GEZE-työkaluilla projekteistasi tulee tehokkaampia ja pääset nauttimaan niiden rennosta toteutuksesta. Tuemme sinua päivittäisessä työssäsi tärkeillä tiedoilla, konfigurointityökaluilla ja erikoistuotteilla. Ovien ja ikkunoiden suunnittelu voidaan esim. suorittaa verkossa.

Laskentaohjelma ikkuna-avaajille

Laskentaohjelma ikkuna-avaajille

WinCalc

Aikaa säästävä, helppokäyttöinen ja näppärä GEZE WinCalc -ohjelma huolehtii monimutkaisista ikkunajärjestelmien suunnitteluun liittyvistä laskelmista. Tämän ohjelman avulla voit suorittaa manuaalisiin ja moottoroituihin tuuletusikkunoihin, savun ja lämmönpoistojärjestelmän (RWA) ikkunoihin ja NRWG-ikkunoihin liittyvät laskelmat ja laatia myös asianmukaiset savun ja lämmönpoistojärjestelmän (RWA) ohjauskeskuksen suunnitelmat.

KIRJAUDU GEZEn ASIAKASPORTAALIIN

Powerturn-ovilaskuri

Powerturn-ovilaskuri

Powerturn laskentaohjelma oville

Määrittele helposti ja nopeasti, mille sovellusalueille Powerturn sopii kaikkein parhaiten. Vain muutamia tietoja verkossa olevaan online-laskuriin syöttämällä saat tulokseksi lopulliset mahdollisten ovilehtien leveydet ja painot.

SIIRRY POWERTURN-OVILASKURIIN

Automaattisten ovijärjestelmien konfigurointi, mukaan lukien kaapelisuunnitelmat

GEZEn asiakasportaali tarjoaa sinulle mahdollisuuden automaattisten ovijärjestelmien helppoon suunnitteluun ja konfigurointiin. Kun konfigurointi on suoritettu, saat kaapelisuunnitelman automaattisesti. Se ei pelkästään vain yksinkertaista suunnitteluprosessia: Kun suunnitelmat on kohdistettu tiettyyn tilaukseen, ne auttavat myös tarkkojen asiakirjojen laatimisessa. Jos haluat käynnistää suunnitteluprosessin nyt, kirjaudu vain sisään asiakasportaaliimme: 

SIIRRY AUTOMAATTISTEN OVIJÄRJESTELMIEN KONFIGUROINTIIN GEZEN ASIAKASPORTAALISSA

Pyöröovien ja kaarevien liukuovien työkalu 

GEZEn asiakasportaali tarjoaa sinulle mahdollisuuden pyöröovien ja kaarevien liukuovien helppoon suunnitteluun ja konfigurointiin. Jos haluat käynnistää suunnitteluprosessin nyt, kirjaudu vain sisään asiakasportaaliimme:

SIIRRY PYÖRÖOVIEN JA KAAREVIEN LIUKUOVIEN TYÖKALUUN GEZEN ASIAKASPORTAALISSA

Manuaalisen liukuseinäjärjestelmän konfigurointityökalu

Kattavat manuaalisten liukuseinäjärjestelmien (MSW-järjestelmät) projektit voidaan luoda vain muutamiin tietoihin perustuen. Automaattisesti luodut sijoittelukaaviot ja yksityiskohtaiset piirustukset yksinkertaistavat ja nopeuttavat järjestelmän asentamista. Sen jälkeen konfiguroidut MSW-järjestelmät voidaan helposti tilata suoraan asiakasportaalista. 

SIIRRY MANUAALISEN LIUKUSEINÄJÄRJESTELMÄN KONFIGUROINTITYÖKALLUUN GEZEN ASIAKASPORTAALISSA

Pendulo-konfigurointityökalu

Suunnittele täydellinen ratkaisu yhdestä lähteestä nopeasti, helposti ja yksilöllisesti Pendulo-konfigurointityökalulla. Voit myös kätevästi lähettää tilauksesi suoraan verkossa. Järjestelmä voidaan asentaa nopeasti lattiaan, seiniin ja kattoon ilman työläitä toimenpiteitä.

SIIRRY PENDULON KONFIGUROINTITYÖKALUUN GEZEN ASIAKASPORTAALISSA

Kaapelisuunnittelu

Kaapelisuunnittelu © GEZE GmbH

Kaapelisuunnittelu

Kun konfiguroinnin tulokset siirretään WinCalc-ohjauskeskuksen konfiguroinnista GEZEn asiakasportaaliin, sen käyttäjät saavat nyt myös automaattisesti räätälöidyillä kiinteistökohtaisilla tiedoilla varustetun kaapelisuunnitelman. Se ei pelkästään vain yksinkertaista suunnitteluprosessia. Kun suunnitelmat on kohdistettu tiettyyn tilaukseen, ne auttavat myös tarkkojen asiakirjojen laatimisessa.

KIRJAUDU GEZEn ASIAKASPORTAALIIN

GEZE IQ windowdrivesin käyttöönotto

GEZE IQ windowdrivesin käyttöönotto © GEZE GmbH

Ikkunamoottorien akkukäyttöinen huolto- ja ohjausyksikkö

Akkukäyttöiseen huolto- ja ohjausyksikköön sisältyvät kaikki GEZEn IQ windowdrive -sarjan ikkunamoottorien käyttöönottoon ja testaukseen paikan päällä tarvittavat varusteet, myös ilman virtaliitäntää. Se tarkoittaa sitä, että ne voidaan hyväksyä mahdollisimman nopeasti. Käytettäessä tätä erillistä ratkaisua rajapintana avaajien ja ST 220 GEZE -palveluterminaalin välillä voidaan avaajien iskunpituutta ja nopeutta säätää helposti ja nopeasti. Pienikokoinen yksikkö sopii nykyaikaisten RWA-avaajien lisäksi myös 24 V:n avaajiin , joissa ei ole väylätekniikkaa.

Haluatko lisätietoja akkukäyttöisistä huolto- ja ohjausyksiköistä? Soita GEZEN palvelunumeroon +49-7152-203-055.

GEZEn oviluettelon hallinta

Oviluetteloja käytetään yleensä tarjouskilpailun perustana, sillä niiden avulla oviin liittyvät vaatimukset voidaan koota yhteen mahdollisimman kattavasti. Helposti käytettävät valikot, kommenttikentät ja muut mukavuutta lisäävät toiminnot auttavat käyttäjiä suuresti GEZEn oviluetteloja täytettäessä. Samanaikaisesti saat useita selityksiä, jotka auttavat päätöksenteossa. GEZE tarjoaa käyttäjille helppokäyttöisiä ratkaisuja. 

KIRJAUDU GEZEn ASIAKASPORTAALIIN

Lataukset

Tietoa yrityksestä, tuotteista ja palveluista

Latausalueelta löytyy monipuolista materiaalia. Muita tuotetietoja on saatavilla GEZEn asiakasportaalista. Jos tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Siirry GEZEn latausalueelle

Lisää ladattavia tiedostoja englanniksi osoitteessa geze.com

Kattava ja helppokäyttöinen

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Jotta voimme palvella sinua entistä paremmin ja kattavammin, tarjoamme sinulle lisämukavuutta ja uusia käyttömahdollisuuksia monenlaisilla palveluilla, sovelluksilla ja portaaleilla.

GEZEn ASIAKASPORTAALI

GEZEN MEDIA POOL

Pyydä käyttölupaa
Yhteydenotto

Miten voimme auttaa sinua?

Onko sinulla kysyttävää tai ehdotuksia? Voit ottaa meihin yhteyttä monella eri tavalla.

Yhteydenotto

Suunnittelupalvelut ja myynti +358 40 198 2861 Tekninen tuki ja myynti +358 50 562 4096