Sydämenasia: GEZE lahjoittaa 100 000 euroa UNICEFin hätäaputyöhön

Kestävällä sosiaalisella sitoutumisella on GEZEllä pitkät perinteet – myös ja juuri joulunaikaan. Tänä vuonna Leonbergissa Stuttgartin läheisyydessä sijaitseva perheyritys lahjoittaa 100 000 euroa UNICEFin hätäaputyöhön. Näin lahjoitetut varat hyödyttävät lapsia kaikkialla maailmassa.

Lapset tämänvuotisena hyväntekeväisyyskohteena

131123_Weihnachten_Malwettbewerb_Elisabeth Bejzel.jpg

Sosiaalisella sitoutumisella jouluun tunnuslauseella ”Lahjoitus hyväntekeväisyyteen lahjojen sijaan” on GEZEllä jo pitkät perinteet. © GEZE GmbH

”Elämme rauhattomia aikoja maailman monien kriisipesäkkeiden vuoksi. Monet ihmiset kärsivät päivittäin sodan, luonnonkatastrofien ja nälän seurauksista. Näin ollen on vaikea päättää, miten voisi parhaalla tavalla auttaa”, toteaa Sandra Alber, Legal & Finance -osaston johtaja GEZEllä. Juuri jouluna, hiljentymisen, perhe-elämän ja ihmisten yhteenkuuluvuuden aikana GEZE haluaa keskittyä pienimpiin: ”Lasten pitäisi voida kasvaa ja kehittyä rauhan ja vapauden olosuhteissa kaikkialla maailmassa ja voida nauttia elämisenarvoisesta elämästä ilman pelkoa. Niiden auttaminen, joille tämä ei valitettavasti ole mahdollista, on sydämen asiamme”, sanoo Alber.

Lasten pitäisi voida kasvaa ja kehittyä rauhan ja vapauden olosuhteissa kaikkialla maailmassa ja voida nauttia elämisenarvoisesta elämästä ilman pelkoa. Niiden auttaminen, joille tämä ei valitettavasti ole mahdollista, on sydämen asiamme.

Sandra Alber, Legal & Finance -osaston johtaja GEZEllä

Nopea ja laaja-alainen humanitäärinen apu

UNICEF 2023

GEZE lahjoittaa jouluna 100 000 euroa UNICEFin lasten hätäaputyöhön. © UNICEF/UNI418632/Bidel

Koska maailmassa on miljoonia apua tarvitsevia lapsia, GEZE on tänä vuonna päättänyt tehdä projekteista riippumattoman joululahjoituksen tunnuslauseella ”Lahjoitus hyväntekeväisyyteen lahjojen sijaan”. Sen vuoksi yritys ei tänä vuonna anna asiakkailleen joululahjoja. ”Jotta lahjoituksemme menee ongelmitta ja suoraan sinne, missä sitä kiireellisimmin tarvitaan, annamme rahalahjamme UNICEFin hätäaputyöhön. Se tarjoaa nopeaa ja laaja-alaista humanitääristä apua akuuteilla kriisi- ja katastrofialueilla maailmanlaajuisesti”, kertoo Sandra Alber. ”Tällä tavoin avustusjärjestö voi itse päättää, miten rahalahjaa käytetään, ja kohdentaa lahjoitusvarat niille, jotka niitä kaikkein eniten tarvitsevat.”

UNICEF 2023

UNICEFin hätäapu tarjoaa nopeaa ja laaja-alaista humanitääristä apua akuuteilla kriisi- ja katastrofialueilla maailmanlaajuisesti. © UNICEF/UNI437348/Hazori

Rahallisen tuen avulla UNICEF voi saada todella paljon aikaan. Avustusorganisaatio voi siten hankkia 100 000 eurolla esimerkiksi 1800 hygieniatarvikesettiä, joissa on vedenpuhdistustabletteja ja hygieniatuotteita sairauksilta suojaamiseen, erittäin tehokasta maapähkinätahnaa, jonka avulla voidaan ravita 2000 vaikeasta aliravitsemuksesta kärsivää lasta kuuden viikon ajan, ja opetusmateriaalia ja leikkikaluja, jotka mahdollistavat opetuksen ja leikkimisen 8000 tuhannelle lapselle.

Jotta lahjoituksemme menee ongelmitta ja suoraan sinne, missä sitä kiireellisimmin tarvitaan, annamme rahalahjamme UNICEFin hätäaputyöhön. Se tarjoaa nopeaa ja laaja-alaista humanitääristä apua akuuteilla kriisi- ja katastrofialueilla maailmanlaajuisesti.

Sandra Alber, Legal & Finance -osaston johtaja GEZEllä