Tervetuloa GEZEen

Meille on itsestään selvää, että käsittelemme henkilötietojasi vastuullisesti. Mikäli saamme sinulta henkilötietoja, käsittelemme ja käytämme niitä voimassa olevien kansallisten ja kansainvälisten tietosuoja-asetusten mukaisesti. Yksityiskohtaista tietoa saat tietosuojaselosteestamme.

Suostumuksesi sisältö

Hyväksyn, että GEZE GmbH, Reinhold-Vöster-Str. 21-29 in 71229 Leonberg Deutschland (jäljempänä: GEZE), saa käyttää sähköpostiosoitettani uutiskirjeiden ja mainosten lähettämiseen. Niissä esitellään GEZE-ryhmän tuotteita, ratkaisuja ja palveluita. GEZE-ryhmään kuuluvat kaikki tytäryhtiöt, joiden kaikkien yritysnimessä on GEZE, erityisesti GEZE Service GmbH.

Esittelyjen aihepiireihin kuuluvat esimerkiksi alan ammattilehdet, White paper -julkaisut ja ammattikirjallisuus, tuotteet kuten GEZE-tuotevalikoima, palvelut kuten seminaarit ja koulutukset tai GEZE Service GmbH:n palvelu sekä kutsut messuille ja tilaisuuksiin ja niistä muistuttaminen, asiakasuutiset, alennuskampanjat, arpajaiset, mielipidetutkimukset, tuotetietoa ja tuoteuutuuksia.

Verkkotarjonta on toteutettu erikoisalakohtaisina verkkoportaaleina ja sähköisenä E-oppimistarjontana, digitaalisena mediatarjontana sekä palveluina kuten liidikampanjat ja markkinatutkimukset.

Vastustamisoikeus

Voit milloin tahansa peruuttaa hyväksyntäsi siten, että se koskee tulevaa käsittelyä. Kirjoita meille vain sitä koskeva sähköposti data-protection@geze.com. Mikäli haluat meiltä vain tietojesi selvittämistä, käytä tietosuojapyyntölomake.

Eriteltyä lisätietoa, erityisesti rekisteröidyn oikeuksista, saat tietosuojakäytäntö.